divendres, 10 de desembre del 2010

Recomanacions per a Nadal (I) - Recomendaciones para Navidad (I)

Amics i amigues:

A l'oferta de Terra Valenciana hi tenim un surtit ben ample de propostes nadalenques. Estos dies vos farem varies recomanacions. Les primeres són:

- Bocal de foie artesà (en les seues varietats sancer, amb trufa, amb pernil de bellota, amb codonyat, amb garrofa, i amb flor d'azahar). De la mà del mestre Marcos Villaplana, naixen uns foies únics. Excel.lents per a untar i fantàstics per a acompanyar qualsevol plat amb elegància. Un autèntic delicatessen.


- Punt Dolç. De la mà del celler Heretat de Taverners, este vi valencià, amb 91 punts a la prestigiosa Guía Peñín, mescla de forma immillorable les varietats de raïm Monastrell i Garnatxa. Ideal per a aperitius i per a carns. Senzillament, precís.


- Caves. Els Cellers de Antonio Arraéz (Font de la Figuera), Vinya Natura (Les Useres) i Cárcel de Corpa (Requena) ens duen els caves A2, Babel i 9 d'Octubre, respectivament. Excel.lents caves, referències imprescindibles a l'hora de celebrar amb els nostres les festes de Nadal.


- Torrons. Des de pràcticament tot el territori valencià, ens arriben torrons de primer ordre mundial. "Hijos de Manuel Picó" des de Xixona (L'Alacantí), la tradició amb els torrons d'Alacant, de Xixona i deliciosos polvorons, passant per la novedosa crema de torró, Turrodelia. "Agut de Benlloch" des de Benlloch (La Plana Alta), els fantàstics pa de taronja amb anous, pa d'orellons i xocolate negre i des de Casinos (El Camp de Túria), de la mà de "Ximo Torrons", ens arriba la innovació, amb el torró de tres xocolates, el de taronja i el de cava (a la teua disposició ací quasi en exclusiva!)




Amigos y amigas:

En la oferta de Terra Valenciana tenemos un surtido bien amplio de propuestas navideñas. Estos días os haremos diferentes recomendaciones. Las primeras son:

Bocal de foie artesano (en sus variedades entera, con trufa, con jamón de bellota, con membrillo, con algarroba, y con flor d'azahar). De la mano del maestro Marcos Villaplana, nacen unos foies únicos. Excelentes para untar i fantásticos para acompañar cualquier plato con elegancia. Un auténtico delicatessen.

Punt Dolç. De la mano de la bodega Heretat de Taverners, este vino dulce valenciano, con 91 puntos en la prestigiosa Guía Peñín, mezcla de forma inmejorable las variedades de uva Monastrell y Garnacha. Ideal para aperitivos y carnes. Sencillamente, necesario.

Cavas. Las prestigiosas bodegas de Antonio Arraéz (Font de la Figuera), Vinya Natura (Les Useres) y Cárcel de Corpa (Requena) nos traen los cavas A2, Babel y 9 d'Octubre, respectivamente. Excelentes cavas, referencias imprescindibles a la hora de celebrar con los nuestros las fiestas de Navidad.

Turrones. Desde prácticamente todo el territorio valenciano, nos llegan turrones de primer orden mundial. "Hijos de Manuel Picó", desde Xixona (L'Alacantí), la tradición con los turrones d'Alacant, de Xixona y deliciosos polvorones, pasando por la novedosa crema de turrón, Turrodelia. "Agut de Benlloch", desde Benlloch (La Plana Alta), los fantásticos panes de naranja con nueces, pan de orejones y chocolate negro y de la mano de "Ximo Torrons", desde Casinos (El Camp de Túria) nos llega la innovación, con el turrón de tres chocolates, el de naranja y el de cava (a tu disposición aquí casi en exclusiva!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada